0

Bianca van de Stadt

Brainquest_nl_home_Bianca-van-de-StadtBianca van de Stadt begeleidt als Pyschodynamisch Therapeut & Coach 30/40-ers die worstelen met het vinden van de juiste Balans tussen werk en privé. Ik help hen meer rust, meer energie en meer vrijheid te ervaren. Als werknemer heb ik zelf menigmaal geworsteld de juiste Balans te vinden. En nu, als zelfstandig ondernemer, ben ik ook behoorlijk wat uitdagingen tegengekomen. En dat zal in de toekomst niet veranderen, want het leven gaat nu eenmaal met ups en downs. Ondanks zware periodes, heb ik toch altijd weer de voor mij juiste Balans (terug) gevonden. Ik weet daarom als geen ander voor wat voor uitdagingen je kunt komen te staan.

Ik sta bekend om mijn no-nonsense aanpak en begeleid mijn cliënten op een luchtige ongedwongen manier. Ik schuw spiritualiteit niet, maar blijf wel met beide benen op de grond staan. Ik ben namelijk van mening dat spiritualiteit veel verschillende vormen heeft en dat hoeft zeker niet ‘zweverig’ te zijn. Door mijn scherpe inzicht en sterke intuïtie, kom ik snel tot de kern en zet ik jou in beweging zodat je de voor jou, op dat moment, wenselijke doelen kunt bereiken. Samen bereik je sneller resultaat dan in je eentje. Het is ook veel leuker om het samen te doen, omdat je dan uitgedaagd wordt het beste in jezelf naar boven te halen. Ik stimuleer en prikkel je alvast te durven dromen van de mogelijkheden die voor jou in het verschiet liggen. Ik haal je op een prettige manier uit je comfort zone, zodat je die dromen ook waar gaat maken. Dit alles doe ik met veel warmte en erkenning voor wat is. Jij als geheel (lichaam, ziel en geest) staat daarbij centraal.

E:        bianca@compassoflife.nl
W:      www.compassoflife.nl
Blog:  www.compassoflife.nl/balanstips

 

Over de auteur

Laat een Bericht achter
Een foto bij uw reactie kan met een Gravatar.