0

breintraining

 

 

beter_denken

Is onze manier van denken een aangeboren eigenschap waaraan we niets kunnen veranderen? Of is het een vaardigheid die we door te oefenen kunnen verbeteren, zoals zwemmen of koken? Volgens Edward de Bono kunnen we onze hersens zeker trainen. In dit boek beschrijft hij een aantal praktische, eenvoudige en zeer effectieve methoden waarmee we onze manier van denken, beslissingen nemen en problemen oplossen kunnen verbeteren. De Bono schrijft het merendeel van de denkfouten die we maken toe aan hoe we tegen dingen aankijken. En dat kan worden bijgesteld.
Meer info…
het_breinboek_voor_managers
Paul Postma behandelt in dit boek het brein als biologisch orgaan, als supercomputer, als gereedschapskist van de evolutie en als bemiddelaar tussen uzelf en uw omgeving. Hij onthult op grond van die inzichten hoe uw medewerkers, maar ook uw baas, collega’s en klanten, denken en handelen – en waarom ze dat zo doen. Even verrassend als gênant, zowel voor uzelf als uw omgeving.
Meer info…
  Recensie…
creatief_denken
Van de hand van Edward de Bono, bestsellerauteur van onder meer ‘Zes denkende hoofddeksels’ en ‘Gym voor je geest’, is er nu het allesoverkoepelende magnum opus: ‘Creatief denken’. Met ‘Creatief denken’ leggen we de denklat een stuk hoger en leren we slimmer denken, waardoor we – zowel op persoonlijk als op zakelijk niveau – problemen creatiever oplossen en succesvoller worden.
Meer info…
botox_voor_je_brein
Wie jong denkt, kan jong blijven. Is het u wel eens opgevallen dat de meeste mensen er tegenwoordig jong uitzien maar zich toch oud voelen? En kent u het gevoel dat de tijd steeds sneller gaat? Dat komt doordat u de frisheid, de ontvankelijkheid van de jeugd bent kwijtgeraakt. ‘Botox voor je brein’ is een methode die u opnieuw die kracht en energie leert ontdekken en benutten. De Wijsheid van de Jeugd en de Leeftijd van uw Hersenen (jong brein/oud brein) zijn de twee centrale concepten van dit boek.
Meer info…

Over de auteur

Laat een Bericht achter
Een foto bij uw reactie kan met een Gravatar.