0

hersens

 

het_maakbare_brein

Aan de hand van de laatste inzichten uit het hersenonderzoek en voorbeelden uit de praktijk laat Margriet Sitskoorn zien hoe we door ons gedrag zélf onze hersenen kunnen vormen en zo beter kunnen functioneren. ‘Het maakbare brein’ geeft een handreiking voor sterker hersenwerk en een krachtige persoonlijke ontwikkeling.
Meer info…

beter_denken

Is onze manier van denken een aangeboren eigenschap waaraan we niets kunnen veranderen? Of is het een vaardigheid die we door te oefenen kunnen verbeteren, zoals zwemmen of koken? Volgens Edward de Bono kunnen we onze hersens zeker trainen. In dit boek beschrijft hij een aantal praktische, eenvoudige en zeer effectieve methoden waarmee we onze manier van denken, beslissingen nemen en problemen oplossen kunnen verbeteren. De Bono schrijft het merendeel van de denkfouten die we maken toe aan hoe we tegen dingen aankijken. En dat kan worden bijgesteld.
Meer info…

gebruik_je_hersens

Uw brein is het meest complexe orgaan in het universum, maar er is geen handleiding bijgeleverd. Door de enorme overload aan informatie die wij dagelijks over ons heen krijgen, is het noodzakelijk om breinvriendelijke technieken te leren. Dit boek geeft een overzicht van wat u kunt doen om uw brein, vooral in een kantooromgeving, beter te benutten. Door de technieken en tips uit dit boek toe te passen, zult u tijd winnen, betere resultaten boeken en meer rust in uw hoofd creëren.
Meer info…

houd_je_hersens_fit_oefenboek

De zestig pittige hersenfitness-tests uit dit oefenboek zorgen voor een groter denkvermogen. Met ‘Houd je hersens fit’ kunt u soms ‘slapende’ vaardigheden als uw visuele, creatieve en analytische vermogens eens flink wakker schudden. Grafische tests met ruimtelijke verhoudingen, getallenreeksen en logica-triggers vormen de hoofdmoot van de zestig breinkrakers. Taalkundige voorkennis is niet vereist.
Meer info…

Over de auteur

Laat een Bericht achter
Een foto bij uw reactie kan met een Gravatar.