0

Het verlichte brein : sjamanisme en neurowetenschap – Alberto Villoldo & David Perlmutter

Het-verlichte-brein-sjamanisme-en-neurowetenschap-Alberto-Villoldo-David-Perlmutter-BrainquestVerlichting roept al gauw beelden op van mediterende monniken, sjamanistische rituelen en biddende nonnen. Niet iets wat is weggelegd voor ons gewone stervelingen. Onzin, beweren de auteurs. Verlichting behoort voor iedereen tot de mogelijkheden. Door hun kennis en krachten te bundelen, hebben zij een programma ontworpen waarmee zij iedereen klaar kunnen stomen voor verlichting. Het verlichte brein is dé missende link tussen wetenschap en geest.

Het Verlichte Brein behandelt theorie en praktijk van een vijf wekelijks oefenprogramma. Een combinatie van de neurologische wetenschapsbenadering en een van de oudste spirituele en geneesmethoden ter wereld, het sjamanisme. Een oefenprogramma met als doel om ons lichaam en vooral onze hersenen krachtiger te maken, waardoor je meer innerlijke rust krijgt, diepere levensinzichten, je creativiteit groeit en je mogelijk…ook verlichting kan bereiken.

De methode die Alberto Villoldo, een psycholoog/medisch antropoloog die al meer dan 25 jaar de Zuid-Amerikaanse sjamanen bestudeert, en neurowetenschapper David Perlmutter ontwikkeld hebben, noemen ze Power-Up-Your-Brain. Een preventief programma dat door een combinatie van de juiste voeding, toegevoegde eiwitten, lichaamsbeweging, sjamanistische oefeningen en visualisaties niet alleen het lichaam ontgift, anti-oxydanten terugdringt, de energieke goddelijk-vrouwelijke kracht van de mitochondriën versterkt, de hersenzenuwenflexibiliteit vergroot (plus nieuwe, positievere banen maakt), maar tevens daardoor de geest de mogelijkheid geeft zich te verbinden met de levensinzichten van ons energetisch, goddelijk veld.

Het Verlichte Brein, een boek op de grens van twee vaak gescheiden werelden: wetenschap en spiritualiteit.

Over de auteur

Laat een Bericht achter
Een foto bij uw reactie kan met een Gravatar.