0

IQ

 

verbeter_uw_iq
Het is een mythe dat intelligentie aangeboren zou zijn en dus onveranderbaar. In ‘Verbeter uw IQ’ wordt gesteld dat intelligentie voor een deel in de genen zit, maar dat het ook een vaardigheid is die door training verbeterd kan worden. In het boek wordt uitgelegd wat intelligentie is en welke factoren op iemands IQ van invloed zijn. Er zijn meer dan 1500 testen, oefeningen en opgaven (met bijbehorende oplossingen) opgenomen.
Meer info…
the_times_iq-test
IQ-tests maken steeds vaker deel uit van onderwijssystemen en wervings- en selectieprocedures. Dit boek bereidt u daar voor op een grondige en gedegen manier. U kunt uw IQ verhogen door verschillende typen tests te oefenen en te wennen aan diverse vraagstellingen. Met dat doel voor ogen hebben de auteurs deze 400 nieuwe vragen verzameld en een richtlijn geformuleerd om uw score op de juiste manier te interpreteren. Uw IQ verhogen op een paar essentiële punten kan deuren voor u openen die tot nu toe gesloten bleven.
Meer info…
iq_training_voor_de_psychologische_test
Of iemand intelligent is of niet wordt vaak beoordeeld aan de hand van het intelligentiequotiënt, kortweg IQ genoemd. ‘IQ-training voor de psychologische test’ geeft informatie over de opbouw en werking van de gangbare IQ-test en laat zien hoe u uw resultaat met training aanzienlijk kunt verbeteren.
Meer info…
the_times_iq-tests_deel_2
Gaat u graag intellectuele uitdagingen aan? Wilt u uw IQ-score verhogen? Moet u een IQ-test doen? ’The Times IQ-tests deel 2’ komt met 400 niet eerder gepubliceerde vragen, plus een staatje waarmee u uw prestaties kunt beoordelen. IQ-tests worden gemaakt om intelligentie te meten, en het is mogelijk uw score te verbeteren door de verschillende testtypes te oefenen en u voor te bereiden op de verschillende typen vragen die bij IQ-tests gesteld worden. Verbetering van uw IQ-score met een paar punten kan het verschil betekenen tussen succes en mislukking, speciaal als u een van de vele sollicitatieprocedures moet doorlopen waarvan ook een IQ-test deel uitmaakt.
Meer info…
de_iq-trainer
Dag in dag uit zwoegen honderden kandidaten op intelligentietests (tegenwoordig ook wel capaciteitentests genoemd). Iedereen wil hierop zo hoog mogelijk scoren, want van het resultaat hangt veel af. Met de IQ-trainer vermijdt u onaangename verrassingen op het testbureau of bij elektronische testafname (e-tests). Geen angst meer, niet onzeker maar ontspannen beginnen aan de test, want in dit boek vindt u een bijna complete collectie van proeftests, die een afspiegeling vormen van wat gangbaar is in de dagelijkse selectiepraktijk.
Meer info…
de_iq-trainer_2
Voor wie er geen genoeg van kan krijgen: ‘De IQ-Trainer 2’. Het handzame oefenboek, boordevol nieuwe en uitdagende opgaven van de inmiddels bekende gevarieerde proeftests uit deel 1. Steek het boekje bij u, zodat u overal de opgaven kunt maken. Net als in ‘De IQ-Trainer’, het eerste deel, zijn ook hier de tests systematisch gerangschikt voor praktisch gebruik, met tips en uitleg bij elke test.
Meer info…
iq_kracht-training
Verhoog uw IQ – u bent slimmer dan u denkt. Ons brein is tot veel in staat; dit boek legt stap voor stap uit hoe u slimmer kunt denken en uw capaciteiten ten volle kunt benutten.
Meer info…

Over de auteur

Laat een Bericht achter
Een foto bij uw reactie kan met een Gravatar.