0

Marco Buschman

Marco_Buschman“Stappen voorwaarts” is het credo van drs Marco Buschman, een betrokken trainer/coach met een directe en persoonlijke stijl. Hij is oprichter van Buschman Training & Coaching en is actief op het gebied van training, coaching, teambuilding, interim management en veranderkunde.

Marco richt zich op de ontwikkeling van individuen en teams. Enerzijds door het ontwikkelen en verzorgen van praktijkgerichte trainingen op het gebied van leiderschap, coaching, communicatieve vaardigheden, persoonlijke effectiviteit en consultancy. Deze trainingen zijn onder meer gebaseerd op jarenlange ervaring.

Ontwikkeling wordt daarnaast ook bewerkstelligd door met een waardevrije vraagstelling eenieder op een nieuwe manier tegen de bestaande werkelijkheid aan te laten kijken door middel van coaching. Daarmee worden bewustzijn en innerlijke motivatie gecreëerd, die de basis vormen voor nieuwe inzichten: deze leiden op hun beurt tot (nieuw) effectief gedrag.

Elke reis begint met een eerste stap voorwaarts

E: Marco Buschman
S: www.stappenvoorwaarts.nl

Onverwacht inzicht
Onverwacht inzicht
Jill Bolte Taylor


artikel:
Onverwacht inzicht – werking linker- en rechterbrein

Over de auteur

“Stappen voorwaarts” is het credo van drs Marco Buschman, een betrokken trainer/coach met een directe en persoonlijke stijl. Hij is oprichter van Buschman Training & Coaching en is actief op het gebied van training, coaching, teambuilding, interim management en veranderkunde. Marco richt zich op de ontwikkeling van individuen en teams. Enerzijds door het ontwikkelen en verzorgen van praktijkgerichte trainingen op het gebied van leiderschap, coaching, communicatieve vaardigheden, persoonlijke effectiviteit en consultancy. Deze trainingen zijn onder meer gebaseerd op jarenlange ervaring.

Laat een Bericht achter
Een foto bij uw reactie kan met een Gravatar.