0

Nathalie Kriek

Nathalie Kriek (Zaandam, 1972) is een Nederlands auteur die spiritualiteit combineert met psychologie. Veel zogenoemde paranormale ervaringen schrijft zij grotendeels toe aan de eigen psyche.

Naar aanleiding van de diagnose van haar eigen zoon schreef ze een kritisch boek over de gedragsstoornis ADHD, waarin ze beweert dat ADHD niets meer is dan aangeleerd gedrag dat ook weer afgeleerd kan worden. Tijdens het schrijven van dit boek baseerde zij zich op haar eigen ervaringen als moeder, therapeute en onderwijsassistente en daarnaast op gesprekken met kinderen, ouders, leerkrachten, artsen en andere deskundigen of direct betrokkenen. Ook werkte ze geregeld samen met een apotheker in de psychiatrie.

Krieks boek Hoezo ADHD? won in 2010 de ParaVisie Award voor het meest inspirerende nationale boek. Naar aanleiding van haar stukken op internet werd Kriek benaderd door Zembla. Zij heeft samen met haar zoon meegewerkt aan de Zembla-documentaire De ADHD Hype, die geproduceerd en geregisseerd werd door Hetty Nietsch.

Voor meer informatie over deze auteur: www.natarot.hyves.nl

Artikel van auteur: ADHD versus hooggevoeligheid (of zweverigheid???)

Boeken van Nathalie Kriek:

De Tarot in het kort
De Tarot in het kort
Nathalie Kriek
Tarot en gene zijde
Tarot en gene zijde
Nathalie Kriek
Numerologie en tarot in een handomdraai
Numerologie en tarot in een handomdraai
Nathalie Kriek
Chinese astrologie als levenswijze
Chinese astrologie als levenswijze
Nathalie Kriek

Hoezo ADHD?
Nathalie Kriek
 

Over de auteur

Nathalie Kriek is een ervaren tarottiste en spiritueel therapeute. Al vanaf jongsaf aan is zij geïnteresseerd in kaarten en tarotkaarten en zij heeft inmiddels zo’n twintig jaar ervaring als kaartlegster. Zij geeft lezingen, cusussen en tarotconsulten, waarbij zij gebruik maakt van haar website, bijvoorbeeld voor foto-analyse, toekomstprognoses, numerologie en Chinese astrologie. Recent schreef zij Hoezo ADHD?

Laat een Bericht achter
Een foto bij uw reactie kan met een Gravatar.