0

Nicole van Dijk

Als gecertificeerd life- & loopbaancoach begeleidt en inspireert Nicole van Dijk vrouwen bij werkgerelateerde en persoonlijke veranderingsprocessen. Speciale aandacht is er voor het herstellen van de mentale, fysieke en emotionele balans en het voorkomen van uitval (preventieve zorg).

Nicole heeft ruim twintig jaar werkervaring, waarvan vele jaren als communicatieadviseur bij de overheid. Op haar 40ste besloot ze haar hart te volgen en een carrièreswitch te maken richting het coachvak. Sinds enkele jaren heeft ze een eigen coachpraktijk in Rotterdam (Ommoord). Al sinds de jaren ’80 verdiept ze zich in persoonlijke groei en ontwikkeling en heeft ze bijzondere interesse in de werking van het brein, psychologie en psychosomatiek.

OneStepCoaching verzorgt individuele coaching, workshops en trainingen voor bedrijven en themawandelingen in de natuur (wandelcoaching). Nicole heeft voor personeelsadviseurs en arbodiensten het leaflet ‘Mens & organisatie in balans’ ontwikkeld, met meer informatie over de innovatieve aanpak op het vlak van preventieve zorg en de voordelen daarvan voor werkgever en werknemer.

E: info@onestepcoaching.nl
S: www.onestepcoaching.nl
F: One Step Coaching op Facebook

Over de auteur

Laat een Bericht achter
Een foto bij uw reactie kan met een Gravatar.