0

Pauline Laumans

Pauline Laumans (1956) heeft haar oorsprong in de psychosociale hulpverlening en heeft dit aangevuld met Transcendente Meditatie, Wetenschappelijke Creatieve Intelligentie, Self Realization Fellowship, Centrum voor Leven en Intuïtie, Neuro Emotionele Integratie, Basisopleiding Medische Vakken, Management opleidingen en Coaching.

Na vele jaren in de hulpverlening en op kantoor te hebben gewerkt is ze geheel overgegaan op het schrijven en consulten geven. De boeken waaraan ze heeft bijgedragen geven InZicht in Leven. Het zijn boeken die de lerende mens helpen op het pad van de verwerkelijking van hun Zelf. Hiervoor heeft zij internationale erkenning en aanbevelingen gekregen.

Niet langer geloven in, maar vragen stellen en uiteindelijk een Wetende worden en dan begrijpen wat oorspronkelijke essentie betekent. Haar specialisatie is het meest essentiële aspect van een gebeurtenis te belichten. Ze wil de mens laten groeien door bewust te ervaren wat het Leven is. Zij schrijft onthullende boeken, heeft internationale erkenning en treedt onder meer op in het buitenland.

Pauline kan een lezing verzorgen over o.a. ‘In het hier en nu leven’. ‘Veiligheid, wat is het en hoe (on)veilig bent u? Wat kunt u er zelf aan doen?’, ‘Sociale vaardigheid. Gewenst gedrag of Zelf-vaardig?’, ‘Vrijheid. Hoe vrij bent u werkelijk?’, ‘Wat evolutie en involutie betekent voor het Leven’ en ‘Leven volgens zowel psychologie als kwantum fysica’.

Karmische Spiegels
Karmische Spiegels
Vrijheid in Relaties
Vrijheid in Relaties
Verstoringen van de levensenergie
Verstoringen van
de levensenergie

meer boeken of ebooks

http://about.me/paulinelaumans
Web: http://www.c-t-u.com & www.libertasinvivo.com
Insights: www.c-t-u.com/blog
Webshop: www.c-t-u.com/shop
LinkedIn: www.linkedin.com/in/paulinelaumans

Over de auteur

Laat een Bericht achter
Een foto bij uw reactie kan met een Gravatar.